Zlatan med anbefaling til Mbappé: Tag til denne klub

Foto: Getty Images

Stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic har afsløret, at han for nylig gav Paris Saint-Germain-talentet Mbappé om at skifte til Real Madrid.

Kylian Mbappé er i sin ret til at forhandle med andre klubber, da han er trådt ind i de sidste seks måneder af sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at han er i dialog med et stort antal klubber. Derimod ser det ud til, at der kun er dialog med hans nuværende klub, PSG, og La Liga-giganterne fra Real Madrid.

PSG håber på at kunne forlænge med Mbappé, men Ibrahimovic mener ikke, at det er den rette beslutning for ham. Derimod har han rådet ham til at tage imod et tilbud fra Real Madrid, da det vil være det bedste for ham.

Da han blev spurgt om, hvad han mener, der vil være det bedste for Kylian Mbappés fremtid af franske L’Equipe, sagde den svenske Milan-angriber, at han burde skifte til Real Madrid.

“Kun Kylian kan svare på dette spørgsmål. Det afhænger af, hvad han vil og hvad han tænker,” lød det fra Ibrahimovic til den franske avis.

“Det er rigtigt, at han en dag spurgte mig, og jeg svarede: ‘Hvis jeg var dig, ville jeg tage til Real Madrid’. Jeg har haft mulighed for at spille for forskellige hold i forskellige lande. Det er sådan, jeg lærte og voksede op. At spille hjemme hele sin karriere er let.”

I denne sæson er det blev til 19 mål og 15 oplæg i 27 kampe for den franske stjerne. Netop på grund af en statistik som denne, er han en eftertragtet herre.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024