Mason Greenwood kritiseret af Getafe-træner efter scoring mod Granada

Getafe-cheftræner Jose Bordalas er kommet med kritik af den engelske kantspiller Mason Greenwood, selvom han scorede mod Granada.

I Getafes seneste kamp mod Granada var Mason Greenwood på pletten, men alligevel fik han kritik af træner Jose Bordalas efter kampen. Her fik han at vide, at han skulle holde sit niveau oppe i hele kampen.

Greenwood stod for at score Getafes første mål i første halvleg af kampen mod Granada. Senere kunne Borja Mayoral, der nu er delt topscorer i La Liga, sende bolden i nettet. Dermed fik han bragt den spanske klub i front med 2-0.

Sådan endte kampen også, da der ikke blev scoret flere mål. Dermed fik Getafe tre point med fra kampen, hvilket har givet dem en 10.-plads i La Liga. Samtidig satte det en stopper for deres stime med nederlag i den spanske liga.

Greenwood har formået at imponere under sit lejeophold i Getafe. Det har ført til interesse fra flere klubber, mens United-fans endda har opfordret til at hente ham tilbage. Der er dog intet, der tyder på, at det kommer til at ske.

Bordalas har dog været hurtig til at bringe Greenwood ned på jorden igen. Efter kampen mod Granada påpegede han, at den unge englænder skal kunne være en trussel hele kampen igennem.

“Han er en fantastisk spiller, men alle har et job. Vi er meget glade for arbejdet fra Greenwood, Borja og Maxi. Men uden alles arbejde kan han ikke skinne,” sagde Bordalas ifølge Metro.

“Greenwood havde en fantastisk første halvleg, men der var ikke så meget i anden halvleg. Men alle har arbejdet for holdet. De var klar over vigtigheden af spillet, og endelig nåede vi det.”