Superligaens topscorer Alexander Lind har brækket hånden

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Det er bestemt ikke god timing for Alexander Lind, der har brækket sin hånd to uger inden sæsonstart.

Inden længe bliver der taget hul på anden halvdel af 2023/24-sæsonen. Derfor er de danske klubber i fuld gang med at forberede sig til resten af sæsonen.

Det er også tilfældet for Silkeborg IF, der i disse dage befinder sig i Portugal, hvor holdet er på træningslejr.

Her får Alexander Lind næppe mulighed for at deltage i det omfang, som han gerne ville. Det skyldes, at den store stjerne har brækket sin ene hånd.

Til Midtjyllands Avis fortæller han, at han har brækket sin hånd, hvorfor han skal gå med en skinne i seks uger. Det betyder også, at han ikke må spille kamp i de kommende to uger.

“Jeg skal have skinne på i seks uger. Jeg må ikke spille kamp i to uger, som det er nu. Men det kan godt være, der går længere tid. Det er ikke helt afklaret,” siger Lind til Midtjyllands Avis.

Derfor er det ikke sikkert, at han når at blive klar til den første kamp efter pausen. Her skal Silkeborg spille mod FC København på JYSK Park i Superligaen. Denne kamp bliver spillet den 18. februar.

Det betyder, at cheftræner Kent Nielsen kan blive nødt til at klare sig uden Lind. Det er et stort tab for ham, da han er klubbens topscorer.

Faktisk kan han bryste sig af at være helt i top på topscorerlisten i Superligaen. I denne sæson har han scoret 10 mål, hvilket er det samme antal som Brøndby-profilen Nicolai Vallys. Dermed deler de førstepladsen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024