FCK henter keeper i Arsenal

Foto: David Price/Arsenal FC via Getty Images

FC København har længe været på udkig efter en målmand, der kunne supplere Kamil Grabara. Dette har de nu formået at finde.

FC København har kun glæde af Kamil Grabara resten af denne sæson. Det skyldes, at han til sommer rejser til Tyskland, hvor han fortsætter sin karriere i Wolfsburg.

Derfor har den danske klub længe været på udkig efter en målmand, der kan supplere ham. Det er nu lykkedes at finde en passende kandidat til denne rolle.

Ifølge bold.dk har FCK været på rov i Arsenal, hvor de har hentet islandske Rúnar Alex Rúnarsson.

Den 28-årige målmand har været lejet ud til Cardiff, men dette lejeophold bliver ophævet med øjeblikkelig virkning. Det skyldes, at han er blevet kaldt hjem til London-klubben, der sender ham videre til FCK.

Han er dog ikke blevet hentet til København, fordi han skal fungere som deres primære målmand. Derimod må den islandske keeper acceptere at skulle agere andenkeeper bag Grabara.

Det er ikke første gang, at Rúnarsson får muligheden for at prøve kræfter med dansk fodbold. Tidligere har han været på kontrakt i FC Nordsjælland, hvor han nåede at spille 62 kampe mellem 2014 og 2018.

Selvom han har været ejet af Arsenal, har han aldrig været udset til en egentlig rolle i London. Derimod har han været på en række lejeophold, herunder i OH Leuven og Alanyaspor.

Af denne grund er det heller ikke blevet til et specielt stort antal førsteholdskampe for Arsenal. Derimod har han kun stået mellem stolperne i seks kampe.

Nu kommer han til at fortsætte karrieren i FCK, hvor han potentielt kan overtage rollen som førstemålmand efter Grabara. Det kræver dog, at han formår at imponere, når han får chancen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024