Mikel Arteta er sur over ‘falske nyheder’

Foto: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Mikel Arteta er slet ikke tilfreds med, at der bliver spredt ‘falske nyheder’ om ham.

Den spanske Arsenal-træner har gjort det klart, at han ikke har planer om at forlade Arsenal til fordel for FC Barcelona efter denne sæson. Derimod kalder han det for ‘totalt falske nyheder’.

Flere spanske medier har skrevet, at den 41-årige træner var klar til at tage over efter Xavi. Det ville da også give god mening, da han selv har en fortid som spiller i klubben. Han er endda et produkt af deres La Masia-akademi.

Men på et pressemøde forud for Premier League-kampen mod Nottingham Forest, har han afvist rygterne.

“Det er fuldstændig falske nyheder,” sagde Arteta ifølge ESPN på et pressemøde.

“Det, du læste i går, er… Jeg ved ikke, hvor det kommer fra, og det er totalt usandt. Jeg er virkelig ked af det. Jeg kunne ikke tro det. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra, og det har ingen kilde. Det har intet på sig. Jeg mener, at vi skal være meget forsigtige, når man taler om personlige ting.”

“Jeg er det rigtige sted. Jeg er sammen med de rigtige mennesker. Jeg har det rigtig godt med det. Som jeg har sagt mange gange, er jeg investeret i en smuk rejse med denne fodboldklub, spillere, medarbejdere og vores folk. Og der er stadig meget at gøre.”

“Jeg er virkelig forsigtig, når jeg taler offentligt om mine personlige ting. Når nogen kommer med en udtalelse, der siger noget, jeg har sagt eller gjort, er det oprørende.”

“Jeg forstår, at vi er i denne branche, men jeg synes ikke, at nogen fortjener at høre sådanne nyheder. Jeg har altid været meget ligefrem og altid sagt det modsatte: Hvor glad jeg er, hvor taknemmelig jeg er, og hvor meget jeg nyder, hvor jeg er nu. Det er derfor, jeg er ked af det.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024