Angel Di Maria til Alejandro Garnacho: Stop med at efterligne Cristiano Ronaldo

Foto: Pedro Loureiro/Eurasia Sport Images/Getty Images

Den argentinske stjerne Angel Di Maria er kommet med en klar opfordring til Manchester United-talentet Alejandro Garnacho.

Selvom Alejandro Garnacho er fra Argentina, har han ikke lagt skjul på, at han er stor fan af Cristiano Ronaldo. Det kan naturligvis virke en smule besynderligt, når hans største rival, Lionel Messi, er argentiner.

Det er naturligvis noget, der har tiltrukket sig en del opmærksomhed i løbet af de seneste par år. Og nu har Angel Di Maria også udtalt sig om det.

Garnacho fortsætter med at tiltrække sig en del opmærksomhed, fordi han dyrker Ronaldo som sit idol. Han har blandt andet flere gange ladet sig inspirere af den portugisiske stjerne, når han har fejret sine mål.

Mange mener ikke, at der er nogen grund til at gøre for meget ud af det. Han har trods alt været holdkammerater med Ronaldo i United, inden han fik sin kontrakt ophævet og skiftede til Al Nassr.

Andre mener derimod, at det er at forråde Messi, når man tænker på forholdet mellem ham og Ronaldo. Di Maria ser ud til at være en af dem, der hører til i den anden gruppe.

Da han udtalte sig om det, gjorde han det klart, at det 19-årige talent burde efterligne Messi i stedet. Dermed sagde han også indirekte, at han skulle stoppe med at efterligne den portugisiske stjerne.

“Hvis jeg var Garnacho, var det eneste, jeg ikke ville gøre, at fejre mål som Cristiano Ronaldo. Jeg ville gøre, som Messi gør,” sagde han ifølge Sportskeeda.

Di Maria er en af ganske få spillere, der har delt omklædningsrum med både Messi og Ronaldo. I Real Madrid var han holdkammerater med Ronaldo, mens han på det argentinske landshold har spillet sammen med Messi.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024