Lyngby-spiller skifter til Al-Shahania i Qatar

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Marc Muniesa har valgt at sige farvel til Lyngby Boldklub. Det skyldes, at han savnede sin familie for meget.

Det er ikke hver dag, at Lyngby Boldklub sender en spiller til Qatar. Det er dog netop, hvad de har gjort i de sidste dage af januars transfervindue.

Konkret har de sagt farvel til den 31-årige Marc Muniesa, der selv bad om tilladelse til at forlade klubben.

Han kan bryste sig af at have været kontrakt i store klubber som FC Barcelona og Girona. Det sidste halve år har han dog spillet i Lyngby, men det er nu slut.

“Det har været en stor fornøjelse at have Marc i klubben i det seneste halve år. Han har på mange måde bidraget med, hvad vi havde håbet på. Han har været utrolig professionel i sin tid i klubben, og han har været en inspiration for især vores unge spillere både på og udenfor banen. Vi ønsker Marc alt det bedste fremover,” siger Nicas Kjeldsen, fodboldchef i Lyngby Boldklub, til klubbens hjemmeside.

Han blev hentet til Lyngby efter fire år i Al-Arabi SC i Qatar. Hans familie valgte dog at blive i Qatar, hvorfor han selv flyttede til Danmark. Det er netop savnet til familien, der nu er blevet for stort, hvorfor han har haft et ønske om at skifte væk.

Han blev hentet til Lyngby efter fire år i Al-Arabi SC i Qatar. Hans familie valgte dog at blive i Qatar, hvorfor han selv flyttede til Danmark. Det er netop savnet til familien, der nu er blevet for stort. Derfor har han haft et ønske om at skifte væk.

“Jeg har været rigtig glad for at trække Lyngby-trøjen over hovedet, og jeg har også været virkelig glad for at bo her. Samtidig kan jeg dog også mærke, at savnet til familien er stort, og jeg har derfor haft et stort ønske om at rejse tilbage til Qatar med dem,” siger han.

“Jeg vil se tilbage på mit halve år her med stor glæde, og jeg kommer til at følge klubben tæt fremover.”

Han vender dog ikke tilbage til Al-Arabi SC. Derimod er han blevet solgt til Al-Shahania, som han skifter til med øjeblikkelig virkning.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024