Rio Ferdinand: Ronaldo Nazario kunne have vundet 6 Ballon d’Ors

Foto: Michael Regan/Getty Images

Manchester United-legenden Rio Ferdinand er kommet med en vild udtalelse om Ronaldo Nazario.

Rio Ferdinand er overbevist om, at Ronaldo Nazario kunne have vundet seks Ballon d’Or-priser i sin karriere, hvis han havde været i form.

Den engelske tidligere forsvarsspiller var blandt de bedste i sin generation, men selv han havde store problemer med at håndtere Ronaldo. Det fik han mulighed for at prøve kræfter med på Old Trafford.

I podcasten ‘Vibe with Five’ fortæller Ferdinand, at den dobbelte Ballon d’Or-vinder kunne have vundet yderligere fire priser, hvis han havde holdt sig i form.

Hvis han havde formået at gøre dette, ville han have overgået Cristiano Ronaldo, der indtager andenpladsen over flest vundne Ballon d’Or-priser. Førstepladsen indtages naturligvis af Lionel Messi.

“Hvis han ikke blev skadet, ville han sandsynligvis have vundet seks,” siger han.

Ferdinand ser også tilbage på den kamp, som han spillede mod Real Madrid på Old Trafford. Her fik han nemlig mulighed for at spille over for Ronaldo.

“Det var mig på egen hånd. Bare mig mod Ronaldo. To af målene… Jeg vil dø, når jeg siger dette, skulle (Fabien, red.) Barthez have reddet. Bolden hoppede, før den ramte nettet. Jeg kommer ud af skærmen, men jeg ved ikke, hvor jeg kommer fra, siger han.

“En af gangene, hvor jeg blandede mig, kom jeg over, og min position var den samme position igen. Det var som at sige, at hvis du scorer herfra, er det et mirakel.”

“Han (Ronaldo, red.) slår mig ved den nærmeste stolpe. R9… Jeg er nødt til at sige, at det var efter skader og operationer. Han er den eneste spiller, jeg har spillet imod, hvor jeg aftenen før kampen har ligget i min seng og tænkt: ‘Lort.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024