Antonio Conte accepterer tilbud fra AC Milan efter snak med Zlatan

Foto: Catherine Ivill/Getty Images

AC Milan har på det seneste været på udkig efter en ny cheftræner. Nu lyder det, at den italienske klub er nået til enighed med Antonio Conte.

På det seneste har AC Milan været kædet sammen med flere forskellige kandidater til posten som ny cheftræner.

Nu skulle de have fundet en passende mand til jobbet, da de er blevet enige med Antonio Conte.

Ifølge TeleLombardia har Conte accepteret vilkårene i en ny aftale, hvorfor han kommer til at overtage rollen som cheftræner i AC Milan.

Det bliver dog først en realitet, når Stefano Pioli forlader klubben. Det er sandsynligt, at han først gør dette, når sæsonen er spillet færdig.

Mediet Sempre Milan skriver, at der var journalisten Luca Momblano, der var først med historien om, at Conte har accepteret en aftale.

Derfor kan der meget vel være hold i det. Den italienske journalist har mange kilder i Serie A, ligesom han tidligere har været først med store nyheder. Blandt andet var det ham, der afslørede Cristiano Ronaldos skifte til Juventus.

Conte afviste et tilbud fra Napoli i oktober, da han på daværende tidspunkt ikke var klar til at vende tilbage til arbejdet. Han var inden da blevet fyret som træner i Tottenham.

Den italienske træner har tidligere stået i spidsen for både Inter Milan og Juventus, men nu er turen kommet til AC Milan.

Desuden lyder det, at en snak med Zlatan Ibrahimovic skulle have været med til at overbevise ham.

Derfor er der meget, der tyder på, at han i nærmeste fremtid kan blive præsenteret som ny træner.

Det er dog vigtigt at understrege, at der intet officielt er meldt ud fra hverken Milan eller Conte.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024