Jesper Lindstrøm-konkurrent har forlænget sin kontrakt i Napoli

Foto: Franco Romano/NurPhoto via Getty Images

Det er ikke ligefrem gode nyheder for Jesper Lindstrøm, der fortsat kæmper for at få sit store gennembrud i Napoli.

Han har været en meget vigtig spiller for Napoli de seneste sæsoner. Derfor bliver han også brugt i stor stil på banen i denne sæson. Faktisk er det kun anfører Giovanni Di Lorenzo og Stanislav Lobotka, der har spillet flere kampe i denne sæson.

Desuden var han også en af de spillere, der spillede en stor rolle, da Napoli sidste år vandt Serie A. Det var første gang i 33 år, at det lykkedes for den italienske klub.

Det har nu resulteret i, at Napoli har besluttet sig for at belønne den 30-årige Matteo Politano med en kontrakt. Det betyder, at han efter planen kommer til at tørne ud for Napoli frem til sommeren 2027.

Politano har tilbragt det meste af sin karriere i Italien, hvor han er et produkt af akademiet i AS Roma. Herfra blev han udlejet til Perugia, inden han blev solgt til Pescara i 2013.

Han nåede at være i klubben i to sæsoner, inden han blev hentet tilbage til Roma. Her kom han dog ikke i brug, men i stedet blev han udlejet til Sassuolo, der året efter købte ham fri.

Efter at have spillet for Sassuolo i to sæsoner, blev han udlejet til Inter i sommeren 2018. Her imponerede han, hvilket fik Inter til at gøre opholdet permanet.

I januar 2020 blev han hentet til Napoli på et lejeophold, der varede i halvandet år. Derefter blev han købt fri, hvorfor han skiftede permanent til klubben i sommeren 2021. I alt har han spillet 175 kampe for den italienske klub.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024