Yngste Superliga-debutant i historien: Nu skifter han klub igen

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Han blev den yngste spiller til at få debut i Superligaen, men har efterfølgende ikke fået karrieren til at rulle.

I 2020 blev Jeppe Kjær sendt på banen for AC Horsens for første gang i Superligaen. Dengang var han kun 16 år gammel.

Med et gennembrud i så ung en alder, var der store forventninger til den unge Kjær. Allerede efter hans debut var der tale om, at han kunne slå igennem internationalt.

Det er efterhånden en del år siden, at han fik sin debut i Superligaen, men hans internationale gennembrud lader fortsat vente på sig. Ganske vist har han forladt Danmark, men det har ikke været en dans på roser for Jeppe Kjær.

Derimod er han havnet i den norske klub Bodø/Glimt, hvor han dog ikke bliver brugt. Og nu lyder det, at han er klar til endnu en udlejning fra moderklubben.

Ifølge B.T. er han på vej til oprykkerne fra Fredrikstad, som han derfor skal forsøge at gøre en forskel for resten af denne sæson.

Han var senest udlejet til Sandefjord, hvor det blev til 11 kampe. Derfor er det ikke helt uvant for ham at være lejet ud.

Jeppe Kjær blev hentet til Bodø/Glimt fra Ajax tilbage i februar 2023. Siden da er det ikke lykkedes for ham at slå igennem og sikre sig en plads på holdet. Derfor har han nu været nødt til at acceptere endnu et lejeophold.

Hans kontrakt med Bodø/Glimt løber frem til sommeren 2027. Det betyder, at han stadig har en chance for at spille sig ind på førsteholdet. Det kræver dog, at han imponerer under dette lejeophold, hvis det skal være en realitet fra næste sæson.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024