Wayne Rooneys afsked blev mødt med lettelse hos nogle Birmingham-spillere

Foto: Nathan Stirk/Getty Images

Wayne Rooney er blevet fyret som træner i Birmingham, hvilket tilsyneladende har skabt lettelse.

Det er ikke alle spillere i Birmingham, der er kede af at have sagt farvel til Wayne Rooney. Tværtimod er der flere spillere, der er lettede over, at den tidligere Manchester United-spiller er væk.

Det skriver Daily Mail, der også oplyser, at spillerne har en bedre kandidat i tankerne. De siges nemlig at være åbne for at byde John Eustace velkommen tilbage til klubben.

Eustace siges selv at være åben for at genoptage den rolle, som han mistede i oktober, hvor Rooney blev hentet. Det lyder dog, at der er flere andre kandidater, der står over ham på listen.

Klubejerne Knighthead, hvilket inkluderer NFL-legenden Tom Brady, har derfor andre planer. CEO Garry Cook og teknisk direktør Craig Gardner menes at have en lang liste på op til 20 kandidater. Blandt andet menes Nathan Jones og Tony Mowbray at være blandt dem.

Jonas havde stor succes i sine to sæsoner i Luton. Han har dog ikke gjort det lige så godt i sin seneste periode som træner i Southampton. Her nåede han kun at være i tre måneder.

Mowbray har også bevist sit værd på højt niveau, men alligevel blev han fyret af Sunderland i sidste måned. Ifølge Daily Mail har det været overraskende for mange, at han fik en fyreseddel i hånden.

Hertil er Frank Lampard også ledig på markedet, og er af interesse for Birmingham. Han havde god succes i Derby i 2019, men det vides ikke, hvorvidt han er villig til at tage imod et job i Championship. Især ikke i en klub, der ligger blandt de fem nederste i tabellen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024