Vinicius Jr rejser 10.000 km for tatovering: Fans spotter åbenlys fejl

Foto: Burak Akbulut/Anadolu via Getty Images

Real Madrid-stjernen Vinicius Jr. rejste over 10.000 kilometer for at blive tatoveret hos en verdenskendt tatovør.

Den brasilianske Real Madrid-stjerne udnyttede en pause i den spanske fodboldkalender til at rejse til USA. Her har han besøgt en kendt tatovør, som har lavet et stort værk på hans ryg.

Fodbold er ikke den eneste sport, som den unge stjerne har stor interesse for. Han har også vist, at han har interesse for NBA. Desuden har han mødt og tilbragt tid spillere som LeBron James og Giannis Antetokounmpo.

Til æret for sin anden yndlingssport besluttede den 23-årige brasilianer at flyve til Los Angeles, hvor han besøgte tatovøren Ganga. Her fik han lavet en stor tatovering på ryggen med flere NBA-legender.

Foto: Instagram

Ganga har tidligere arbejdet på berømtheder som Carlos Alcaraz, Jake Paul og LeBron James selv. Derfor var Vini naturligvis i gode hænder.

Efter en otte timer lang session kunne Real Madrid-stjernen glæde sig over en tatovering med Pele, Michael Jordan, Kobe Bryant og Muhammad Ali. Han fik også skrevet ordene ‘Mentality’ og ‘Black Lives Matter’.

Men mange fans har ifølge talkSPORT opdaget en fejl ved tatoveringen af Jordan. Den amerikanske legende er på tatoveringen ved at kaste en basketball med venstre hånd, hvilket virker mystisk, da han er højrehåndet.

På det sociale medie X er der mange, der har påpeget dette. Om det er noget som Vinicius Jr. selv ser som et problem, er dog svært at sige, da han intet har meldt ud om det.

Den 23-årige stjerne er på nuværende tidspunkt ude med en skade, men det forventes, at han vil være klar til at vende tilbage inden for en måned.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024