Video: Tydeligt rødt kort til Mac Allister efter tackling på Kasper Dolberg

Foto: Ulrik Pedersen/NurPhoto via Getty Images

Union Saint­-Gilloise måtte klare sig med en mand mindre på banen, da de spillede mod Anderlecht. Her blev Kevin Mac Allister nemlig udvist for en tackling på danske Kasper Dolberg.

Anderlecht håbede på, at det endelig ville blive til en sejr over Union Saint­-Gilloise. De havde nemlig tabt de seneste syv kampe i det velkendte Bruxelles-derby. Det var en dårlig stime, som de naturligvis gerne ville sætte en stopper for.

De fik dog ikke den bedste start torsdag aften, da de to hold tørnede sammen i Croky Cup i Dudenpark.

Først var målmand Kasper Schmeichel meget tæt på at begå en fejl, der kunne have kostet Anderlecht et mål. Heldigvis var Mats Rits opmærksom på det, hvilket resulterede i, at de ikke kom bagud.

Selvom de ikke kom bagud ved denne lejlighed, skete det senere i kampen. Den tidligere Anderlecht-spiller Noah Sadiki endte nemlig med at sende en bold i nettet, som bragte Union Saint­-Gilloise i front.

Desuden havde de også god kontrol over kampen, indtil Kasper Dolberg begyndte at gøre det svært for forsvaret.

I en farlig situation forsøgte Christian Burgess først at sætte en stopper for den danske angriber. Det formåede han dog ike at gøre, hvorfor Kevin Mac Allister var nødt til at bremse Dolberg.

For at undgå, at Dolberg ville ende med at score, besluttede Mac Allister at bremse ham. Det gjorde han dog ikke på helt lovlig vis, og derfor blev han sendt ud.

Han fik et direkte rødt kort for sin forseelse, og det var han tydeligt berørt over, da han forlod banen. Det kan du se i videoen på det sociale medie X herunder:

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024