Victor Osimhen sviner agent: ‘Hold mit navn ude af din mund!’

Foto: Carlo Hermann/DeFodi Images via Getty Images

Det sker sjældent, at en fodboldspiller går til angreb på den måde, som Victor Osimhen har valgt at gøre.

Agenten Mamuka Jugeli har sandsynligvis fået en plads i den sorte bog hos Victor Osimhen. Det sker efter et interview med mediet yabaleftonline, hvor han satte sin egen klient i forbindelse med en række store klubber.

Jugeli er agent for Khvicha Kvaratskhelia, som spiller sammen med Osimhen i Napoli. Men ifølge agenten kan han være på vej væk, da der er stor interesse fra en række andre klubber.

Derudover er han også kommet med en påstand om, at Osimhen skulle være på vej væk. Han hævdede nemlig, at han vil rejse til Saudi-Arabien næste sommer.

“Osimhen har skrevet under på en ny kontrakt, men tror I virkelig, at han kommer til at bruge resten af sin karriere i Napoli? Jeg kan allerede nu sige, at han tager til Saudi-Arabien næste sommer,” sagde han ifølge Campo.

Det har nu fået Napoli-stjernen til at reagere, hvilket han har gjort med et opslag på det sociale medie X. Her skriver han følgende:

“Kære Mamuka Jugeli, du er møgbeskidt og en skandale. Jeg er pinlig berørt over din logik. Kæmpe idiot. Hold mit navn ude af din mund.”

Han lægger derfor ikke skjul på, at han slet ikke er tilfreds med, hvad agenten har udtalt om ham. Ligeledes får han også slået fast, at der bestemt ikke er hold i disse udtalelser.

Dette ændrer dog ikke på, at der har været en del rygter om Osimhen. Blandt andet er han blevet kædet sammen med flere klubber i Premier League. På trods af dette, er et skifte endnu ikke sket, hvorfor han stadig befinder sig i Napoli.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024