Victor Osimhen farer vild ved AFCON: Går næsten om bord på den forkerte bus

Foto: Carlo Hermann/DeFodi Images via Getty Images

Victor Osimhen var tæt på at sætte sig ind i den forkerte bus, fordi han var forvirret efter Nigerias første kamp ved Africa Cup of Nations.

Napoli-stjerne Victor Osimhen viste sig at være en anelse forvirret, da han skulle forlade stadion efter Nigerias første kamp ved Africa Cup of Nations.

Den 25-årige stjerne spillede en stor rolle i den første kamp ved AFCON, hvor de var i aktion mod Ækvatorialguinea søndag.

Deres kamp blev spillet kort tid efter den officielle åbningsceremoni, der blandt andet bød på en liveoptræden fra Nigerias Yemi Alade.

Osimhen var på pletten i første halvleg, hvor han sendte en bold i nettet og udlignede scoren. Det gjorde han kort tid efter, at Iban Edu havde bragt Ækvatorialguinea i front.

Det var dog ikke alle nigerianske, der var glade for resultatet, da de havde regnet med en sejr til Nigeria. Sådan gik det dog ikke, da der ikke blev scoret flere mål, efter Osimhens scoring til 1-1.

Efter kampen blev CAF Player of the Year-prisvinderen spottet, da han forsøgte at gå om bord på Ækvatorialguineas holdbus.

Her fik han dog at vide, at det ikke var den rette bus. Derfor måtte han forlade bussen igen, og vente på, at Nigerias holdbus dukkede op. Det skriver mediet Legit.ng.

På det seneste har der været en del rygter om Osimhens fremtid. Han har for nylig skrevet under på en ny kontrakt med Napoli, men kædes alligevel sammen med andre klubber.

Blandt andet har der været forlydender om, at flere klubber i Premier League har et godt øje til ham.

Den 25-årige stjerne har i denne sæson bidraget med otte mål og tre oplæg for Napoli.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024