Transfer-flop rygtes til Manchester United

Foto: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Selvom han aldrig fik sit store gennembrud i Premier League, er han åben for at vende retur for at spille for Manchester United.

Timo Werner er klar til at vende retur til Premier League, men ikke for at tage Chelsea-trøjen over hovedet igen. Derimod er den tyske profil åben for et skifte til Manchester United.

United har store problemer i offensiven, og kun Burnley og Sheffield United har scoret færre mål i denne sæson. De havde håbet på, at de 620 millioner kroner de spenderede på Rasmus Højlund ville være løsningen, men det har det ikke været.

Derimod har den danske angriber kun scoret et enkelt mål i Premier League. Derfor skulle træner Erik ten Hag have et ønske om at styrke offensiven, hvilket dog kan blive svært.

Da den hollandske træner brugte næsten 1,5 milliarder kroner på indkøb i sommer, er der ikke meget budget at gøre godt med. Derfor kan de være nødt til at hente offensive forstærkninger på lejeaftaler.

Ifølge The Mirror er RB Leipzig angiveligt villige til at slippe Werner, selvom der kun er tale om en lejeaftale. Det vil dog være et krav, at han skifter til en klub, hvor han ‘regelmæssigt starter inde’.

Det kan få store konsekvenser for Højlund, da det kan betyde, at Werner kan overtage hans rolle. Formår den tyske profil at levere flere mål, kan det resultere i, at den 20-årige dansker henvises til bænken.

Det britiske medie skriver også, at Werner ‘kan være åben’ for et comeback i Premier League. Han vil gerne finde en ny klub, hvor han kan genfinde sin form og spille en fast rolle. Derfor vil han sandsynligvis stillet et krav til en bestemt mængde spilletid.

Samtidig ville han ‘nyde chancen for at bevise sit værd i engelsk fodbold’. Efter hans ophold i Chelsea, blev han nemlig stemplet som et flop.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024