Transfer-ekspert: Victor Osimhen har valgt sin næste klub

Foto: Carlo Hermann/DeFodi Images via Getty Images

Der har været mange rygter om Victor Osimhen, men nu lyder det, at han har valgt sin næste klub.

På det seneste har der været et væld af rygter om Victor Osimhen. Den nigeriansk stjerne har været kædet sammen med et væld af klubber, da han forlader Napoli til sommer.

Han har selv meddelt, at han har besluttet sig for dette. Desuden har Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis bekræftet, at de ikke kan holde fast i ham, og at han forlader klubben til sommer.

I denne forbindelse udtalte han, at der var flere klubber, der viste interesse for ham. Konkret sagde De Laurentiis, at han ville skifte til Real Madrid, PSG eller en klub i Premier League.

Nu lyder det dog, at det hverken bliver Real Madrid eller PSG, der får glæde af ham. Derimod har han besluttet sig for, at han skal fortsætte sin karriere i Premier League.

Ifølge transferjournalist Sacha Tavolieri bliver det Chelsea, der får glæde af den nuværende Napoli-angriber. Han kan dog ikke nå at redde dem i denne sæson. Derimod har han besluttet at blive i Napoli resten af sæsonen.

Han har været en meget vigtig spiller for Napoli, hvorfor de har været ivrige efter at holde fast i ham. Nu står det dog klart, at han føler sig klar til at skifte til en større adresse.

Den 25-årige stjerne er i gang med sin fjerde sæson i den italienske sæson, hvor han har bidraget med 67 mål og 17 oplæg.

På nuværende tidspunkt har Napoli dog ikke mulighed for at trække på ham. Det skyldes, at Osimhen i disse dage er med Nigeria til Africa Cup of Nations. Her bliver næste udfordring deres kamp mod Cameroun i ottendedelsfinalen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024