Tottenham interesseret i belgisk spiller: Kaldes for ‘den næste Christian Eriksen’

Foto: Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images

Tottenham siges at være på jagt efter en ny playmaker, som er blevet kaldt for ‘den næste Christian Eriksen’.

Premier League-klubben Tottenham skulle have et ønske om at hente playmaker Arthur Vermeeren i Royal Antwerp. Det skriver mediet Tottenham News.

Selvom han kun er 18 år gammel, har han allerede spillet 65 kampe for Royal Antwerp. I sidste sæson var han en vigtig del af, at de vandt klubbens første Pro League-titel i 66 år.

Hans flotte præstationer har betydet, at han er havnet på radaren i Tottenham. Det lyder dog, at der også er interesse for ham i en række andre klubber i Premier League. Angiveligt er der blandt scouts tale om, at han kan blive ‘den næste Christian Eriksen’.

Den danske stjerne nåede at spille hele 305 kampe for Tottenham, hvori han bidrog med 69 mål og 90 oplæg. Han var også en del af Mauricio Pochettinos hold, der nåede hele vejen frem til Champions League-finalen i 2019.

Tottenham News skriver, at Vermeeren får ros for at være en meget teknisk begavet spiller, der især er dygtig til pasninger. Dog er der også plads til forbedringer, når det kommer til hans intensitet og robusthed.

Ikke desto mindre er der stor interesse for ham i Tottenham, hvor den unge midtbanespiller bliver betragtet som et ‘seriøst talent’. Desuden føler de sig overbevist om, at han kun vil blive bedre med tiden.

Hos Ange Postecoglou er det meget sandsynligt, at han håber på, at han lander allerede i januar. Det skyldes, at han har store problemer på midtbanen, da flere spillere er bortrejst i forbindelse med AFCON. Hertil er der også flere spillere ude med skader.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024