Tobias Slotsager gør rent bord: Aldrig sket før i OBs historie

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Fredag skrev 18-årige Tobias Slotsager sig for alvor ind i historiebøgerne i OB.

Den unge OB-forsvarer Tobias Slotsager har været intet mindre end imponerende i denne sæson. Derfor har han også været et af få lyspunkter i den fynske klub, som har haft en svær sæson.

Fredag aften deltog han i den traditionsrige Traditionsfest i Ådalen. Her deltog han sammen med en række andre tidligere og nuværende OB-spillere.

I alt var mere end 170 spillere, der enten er eller har været tilknyttet OB samlet. Aftenen gik blandt andet med at stemme til priserne Årets Fund og Årets Spiller for 2023.

Normalt er det to forskellige spillere, der ender med at løbe med disse priser. Men sådan var det ikke i år, og det er faktisk aldrig sket før i hele klubbens historie. Det skriver Campo.

Derimod var det den 18-årige Tobias Slotsager, der med et smil kunne tage imod begge priser. Dermed er han også sikker på, at han har fået en plads i historiebøgerne i OB, da han er den eneste spiller, der har opnået dette.

Sidste år var det den Newcastle-ejede Yankuba Minteh, der blev kåret som Årets Fund. Den anden pris endte sidste år med at gå til Jeppe Tverskov.

Lørdag skal Tobias Slotsager sammen med resten af OB-mandskabet, da de skal spille årets første træningskamp mod Kolding IF.

Den blot 18-årige Tobias Slotsager har kontrakt med OB til sommeren 2025. Fortsætter han med at imponere, er det dog ikke utænkeligt, at han kan tiltrække sig interesse fra større klubber.

Ifølge Transfermarkt lyder hans markedsværdi på 1,5 millioner euro, svarende til cirka 11 millioner kroner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024