To forsvarsspillere forventes af forlade Milan denne måned

Foto: sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images

Det forventes, at AC Milan lader to af deres forsvarsspillere forlade klubben i denne måned.

Der er ikke lang tid til, at januars transfervindue lukker i. Alligevel er AC Milan ikke helt færdige med deres aktivitet. Derimod lyder det, at den italienske klub kommer til at skille sig af med to forsvarsspillere.

Konkret er der en forventning om, at både Marco Pellegrino og Davide Bartesaghi ender med at forlade klubben. Det skriver det italienske medie Corriere dello Sport.

Hverken Pellegrino eller Bartesaghi har fået specielt meget spilletid i denne sæson. Desuden ser det ikke ud til at ændre sig resten af sæsonen. AC Milan håber på at hente en ny forsvarer i år, og derfor er der ikke udsigt til, at de kommer til andet end at varme bænken.

Selvom Milan er klar til at lade dem forlade klubben, forventes det ikke, at der bliver tale om permanente aftaler. I stedet arbejder den italienske klub på at finde klubber, der ønsker at leje dem resten af denne sæson.

Pellegrino er netop vendt tilbage efter en skade. Han har været i dialog med Hellas Verona og Anderlecht om en lejeaftale. Både Cadiz og Rayo Vallecano har også vist interesse for at hente ham i dette transfervindue.

For Bartesaghi ser det ud til, at turen kommer til at gå til Frosinone. Dog er der også interesse fra Lausanne i Schweiz, men det skulle efter sigende være mere interessant for ham at blive i Italien.

I Milan virker de overbeviste om, at de vil være i stand til at hente en ny central forsvarer i dette transfervindue. Netop derfor er de også meget ivrige efter at sende de to unge spillere af sted på lejeophold.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024