Timo Werner havde det ‘meget sjovt’ i sin første Tottenham-kamp

Foto: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Timo Werner er i januar blevet hentet til Tottenham, og har derfor fået en ny chance for at bevise sit værd i Premier League.

Tyske Timo Werner har udtalt, at han havde det ‘meget sjovt’ i sin første kamp for Tottenham. Desuden har han slået fast, at han er ‘meget spændt’ på at fortætte sin gode form.

Det kom en overraskelse, da Tottenham besluttede sig for at hente Werner i januar. Han har tidligere tørnet ud for Chelsea, hvor han ikke havde den store succes. Han spildte en masse chancer og fik derfor et dårligt ry.

Han fik dog en god start på sin tid i Tottenham, da han søndag fik debut for holdet mod Manchester United. Her lagde han op til holdets scoring til 2-2, og spillede generelt en god kamp.

Den tyske angriber fik 80 minutter på banen, inden han blev skiftet ud, fordi han var udmattet. Efter kampen udtalte han, at han er rigtig glad for at være tilbage i Premier League.

“Først og fremmest er jeg meget glad for at være tilbage. Det er meget sjovt at spille her. Du kan se i dag, at det er den bedste liga med tempoet og spillet. Jeg nød det meget. Et point, men i de næste par dage kan jeg træne mere med gutterne, og det kan blive bedre,” sagde han til Sky Sports.

“Når man skal spille for en ny klub på dette stadion mod United, er man altid en smule nervøs. Man prøver at nyde det. Jeg er meget spændt. Hvad jeg ser og hvad trænerne og spillerne har gjort for mig de sidste par dage, har været utroligt. Jeg blev inkluderet med det samme. Jeg vil gerne spille på vores stadion.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024