Thomas Tuchel: Det er dårligt nyt for os

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Bayern München kunne onsdag glæde sig over en sejr over Union Berlin. Til trods for en tiltrængt sejr, var det ikke alt ved kampen, der var positivt.

Bundesliga-klubben Bayern München kunne onsdag aften glæde sig over en sejr på 1-0 over Union Berlin. Det gav dem tre vigtige point til kontoen i den tyske liga, men det var ikke alt, der var positivt.

Faktisk har træner Thomas Tuchel fået lidt at tænke over efter kampen. Det skyldes, at der er hele to spillere, der er blevet tilføjet til skadeslisten i den tyske klub. Og det er naturligvis noget, der kan få konsekvenser for resten af sæsonen.

Først og fremmest var han nødt til at pille forsvarer Dayot Upamecano  ud i pausen. Til klubbens hjemmeside har han efter kampen fortalt, at den franske forsvarer er ude i en lang periode.

“Det er ekstremt bittert for Upamecano og for os,” lyder det fra Tuchel, der tidligere har været træner i Chelsea.

Upamecano var dog ikke den eneste spiller, der endte med at pådrage sig en skade i kampen mod Union Berlin. Den tyske mesterklub måtte også lade Konrad Laimer udskifte kort før tid, fordi han blev skadet.

Der er endnu ikke meldt noget ud om Laimers skade. Derfor er der behov for at lave flere undersøgelser, inden der kan siges noget om, hvor længe Tuchel må undvære ham. I forhold til Upamecano er der dog ingen tvivl om, at det er slemt.

“Der er tale om en fiberskade i baglåret. Det handler om flere uger,” siger den tyske træner.

Bayern har ikke haft den store succes i denne sæson. Derfor forsøger de på nuværende tidspunkt at indhente Bayer Leverkusen, der indtager 1.-pladsen i Bundesligaen.

Tuchel erkender, at det kan blive nødvendigt at hente forstærkninger, hvis de skal vinde mesterskabet. Formår de at vinde ligaen igen i år, er det 12. gang i streg, at de har gjort dette.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024