Thomas Tuchel: ‘Derfor hentede jeg Eric Dier til Bayern München’

Foto: Neal Simpson/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Thomas Tuchel har afsløret, hvorfor han har været ivrig efter at bringe Eric Dier til Bayern München.

For lidt over seks måneder siden blev Harry Kane hentet til Bayern München fra Tottenham. Nu ser det ud til, at han snart får selskab af sin tidligere holdkammerat, Eric Dier.

Det har været en stor succes for den tyske klub at hente Kane. Derfor håber de sandsynligvis på, at det vil være en lige så stor succes at bringe Dier til klubben.

Ifølge flere medier skal den tyske storklub betale 4 millioner euro, svarende til 29,8 millioner kroner, for at hente den erfarne Dier. Det forventes, at han inden længe vil blive præsenteret officielt som ny Bayern München-spiller.

Bayern München-træner Thomas Tuchel er blevet spurgt om, hvorfor det har været en prioritet for ham at hente Dier til klubben. Da han blev bedt om at svare på dette, havde han et meget konkret svar.

“Han er i München lige nu. Vi forsøger at hente ham og afslutte aftalen og få et andet alternativ til vores trup. Vi venter, indtil alt er gjort, for jeg ved af erfaring, at tingene kan falde igennem i sidste øjeblik,” siger han til Buli News.

“Eric Dier er specialist i midterforsvaret. Vi henter ham til midterforsvaret, da han kan spille højre eller venstre midterforsvarer såvel som i den bagerste kæde. Han plejede også at spille meget på midtbanen.”

“Vi henter ham for at frigøre Goretzka, så han kan spille på midtbanen og ikke skal skifte til positionen som midterforsvar. Med hensyn til de andre positioner, så må vi se, hvad der sker.”

Dier bliver derfor primært hentet med henblik på, at Goretzka fremover skal kunne spille på sin vante position på midtbanen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024