Thomas Müller hylder Bayern München-stjerne som ‘bedste i verden’

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Bayern München-legenden Thomas Müller har delt rosende ord af sin holdkammerat, som han beskriver som ‘den bedste i verden’.

Det har været en stor succes for både Bayern München og Harry Kane, at han i sommer skiftede til den tyske storklub.

En spiller, der er rigtig glad for hans selskab, er Thomas Müller, der har rost ham. I et interview med Sport BILD udtaler han, at ingen er i samme liga som Kane .

“Harry er i toppen af det nuværende felt af angribere. Han er simpelthen en fodboldspiller med alle fibre i hans krop,” siger han.

Müller roser den engelske angriber for hans spillestil, som blandt andet er baseret på en stor forståelse for spillet.

“For det første ved han, hvor de farlige områder er. For det andet ser han med det samme, hvad den anden spiller kan og hvor hans styrker er. Han spiller ikke bare bolde fra A til B. Der er altid en idé bag,” siger han.

Siden han blev hentet til München er det blevet til hele 22 mål i blot 16 kampe i den tyske liga. Hertil har han bidraget med fem oplæg.

“Jeg ved ikke, om nogen spiller nogensinde har haft en bedre start i en klub end Harry,” siger Müller.

“Harry Kane er en spiller, du ved altid vil være der – på højeste niveau. Han scorer et mål i næsten hver kamp – men selv når han ikke gør det, gør han sit arbejde.”

Müller lægger derfor ikke skjul på, at han mener, at ingen kan måle sig med Kane. Og den engelske angriber har helt afgjort klaret sig godt.

Han blev hentet til München for 75 millioner euro, svarende til omtrent 710 millioner kroner. Selvom det er en høj pris, har klubben bestemt fået fuld valuta for pengene.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024