Thomas Frank vil hente forstærkninger i Tottenham

Foto: Warren Little/Getty Images

Thomas Frank har et stort ønske om at styrke Brentford-truppen, hvilket har fået ham til at kigge i retning af Tottenham.

Brentford har ikke ligefrem gang i en god sæson i Premier League. I skrivende stund befinder de sig kun tre point over nedrykningsstregen, hvorfor der er brug for forstærkninger.

De seneste fem kampe i Premier League er endt med et nederlag for Thomas Fransk tropper. Ikke nok med det, er der blevet lukket hele 12 mål ind i disse kampe.

Derfor gør de sig overvejelser om at styrke deres defensiv i dette transfervindue. Ifølge transferjournalist Fabrizio Romano har dette fået dem til at kigge i retning af Tottenham.

Her er Sergio Reguilon vendt retur efter et lejeophold i Manchester United, men Ange Postecoglou har ikke planer om at bruge ham i truppen.

Derfor er der en klar forventning om, at han bliver sendt ud på endnu et lejeophold.

Ifølge Fabrizio Romano har der allerede været dialog mellem de to klubber i forhold til den 27-årige Reguilons skifte.

Tottenham er klar til at leje ham ud til Brentford, men vil lade det være op til spilleren selv. Derfor er det den spanske profil, der skal afgøre, hvorvidt han vil tørne ud for Brentford.

I denne forbindelse er det værd at nævne, at Brentford ikke er den eneste klub, der har vist interesse. Dette skulle være den primære årsag til, at han endnu ikke har truffet en beslutning.

Han nåede at spille 12 kampe for Manchester United, inden han blev sendt retur til Tottenham. Han nåede aldrig for alvor at slå igennem på Old Trafford, hvilket er årsagen til, at hans lejeophold blev ophævet.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024