Thomas Frank styrker truppen: Henter 19-årigt talent i Bromley

Foto: Warren Little/Getty Images

Thomas Frank og Brentford har formået at vinde over flere andre Premier League-klubber, der også viste interesse for det unge talent.

Brentford har indgået en aftale med den kun 19-årige Ben Krauhaus, som skifter til London-klubben fra Bromley.

Ifølge Football Insider mangler der blot at blive udført et lægetjek, inden skiftet bliver officielt.

Dermed har Brentford formået at vinde kampen om den unge spillers underskrift. Det er imponerende taget i betragtning af, at der også var interesse fra andre klubber i Premier League og EFL.

Faktisk skulle han have modtaget intet mindre end otte tilbud i dette transfervindue. I sidste ende var det Brentford, der blev valgt, og dermed bliver klub for den unge Bromley-profil.

Krauhaus er en meget talentfuld kantspiller, der kan spille på begge sider. Desuden kan han også indtage en position som centrale midtbanespiller, hvis dette skulle være nødvendigt.

I denne sæson har han været en vigtig spiller for Bromley, da han har bidraget med fem mål i 29 kampe på tværs af alle turneringer.

Fremover bliver det Brentford, der kan få stor glæde af hans talent. Det kræver dog, at han består sit lægetjek, men det formodes naturligvis, at det vil være tilfældet.

Der har været forlydender om, at der også var stor interesse fra både Wolves og Crystal Palace.

Alligevel besluttede Krahaus sig for at tage imod et tilbud fra Brentford, hvor danske Thomas Frank er træner.

Han skrev ellers under på en ny kontrakt med Bromley i november sidste år. Til trods for dette, har han nu taget imod et tilbud fra Brentford.

Her håber han på at kunne spille sig til en plads på førsteholdet under Frank.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024