Superliga-klub drømmer om Robert Skov

Foto: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Den danske klub håber på at kunne hente Robert Skov til sommer, hvor hans kontrakt med Hoffenheim udløber.

Den 27-årige Robert Skov har kontraktudløb med Hoffenheim efter denne sæson. Derfor bliver der naturligvis spekuleret i, hvad hans fremtid kommer til at byde på.

Blandt andet har det været på tale, at han kan vende hjem til Danmark. Hvis det skulle blive aktuelt, så håber man på at kunne lokke ham tilbage til Silkeborg IF.

Selvom hans kontrakt med Hoffenheim udløber til sommer, virker et skift retur til Silkeborg ikke sandsynligt.

Selvom det ikke kan ske til sommer, håber den danske klub på, at det kan blive en realitet til sommer.

“Det kunne virkelig være en drømmespiller, må jeg sige. Nu er Gammelby kommet hjem, så det kunne da godt være en drøm også at få Skov, men lige nu er det bare fuldstændig urealistisk nu,” siger sportschef Jesper Stüker til bold.dk.

Stüker er åben for at hente tidligere profiler retur til klubben. Det betyder dog ikke, at han vil hente alle spillere tilbage. Derimod er det vigtigt, at der er tale om spillere, der fortsat har et højt niveau.

“Det er lidt som Lyngby, der fik Bjelland og Hamalainen hjem, men jeg har det også sådan, at man skal heller ikke blive for gammel. Problemet er jo tit, at der skal være noget hjerte fra spilleren, for de tjener så mange penge, hvor de er. Hvis man først kommer hjem, når man er 33, kan det også være, at niveauet ikke er der, og så får det ikke den ønskede effekt,” siger han.

Skov nåede at spille 106 kampe for Silkeborg, inden han skiftede til FC København. Her slog han for alvor igennem og blev topscorer i Superligaen, inden turen gik til udlandet.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024