Succestræner har været til jobsamtale i Lyngby Boldklub

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Lyngby Boldklub er i fuld gang med deres jagt efter en ny træner, da de har sagt farvel til Freyr Alexandersson.

Lyngby Boldklub har været nødt til at sætte jagten ind på en ny træner. Det skyldes, at de har taget afsked med Freyr Alexandersson.

Den islandske træner har haft stor succes i den danske klub. Faktisk har han haft så stor succes, at der er blevet holdt øje med ham i udlandet. Det har nu betydet, at han er blevet hentet ind som træner i belgiske KV Kortrijk.

Selvom det først er blevet officielt fredag, at Freyr Alexandersson ikke længere er træner i Lyngby Boldklub, er jagten på hans afløser allerede godt i gang.

Ifølge B.T. har de allerede haft den første kandidat til samtale. Her skulle der angiveligt være tale om norske Magne Hoseth, der derfor kan blive ny mand på trænerposten.

Den norske træner har en fortid i Danmark, da han tidligere har været spiller i FC København. Efter at have indstillet karrieren som spiller, har han gjort sig som træner. I skrivende stund er han træner i KI Klaksvik.

Her har han udført sit arbejde med stor succes, da han sikrede klubben en plads i gruppespillet i Conference League.

Tilsyneladende har de fået et godt øje til ham i Lyngby Boldklub, som efter salget af Freyr Alexandersson meddelte, at de har en liste med potentielle kandidater .

Det er naturligvis også værd at nævne, at Magne Hoseth tidligere har udtalt, at han er klar til at tage næste skridt i sin trænerkarriere. I denne forbindelse skulle Danmark være med i hans overvejelser, hvilket kan være positivt for Lyngby Boldklub.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024