Succesfuld sportschef i Superligaen stopper til sommer

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Han har haft stor succes som sportschef i Superliga-klubben, men nu har han besluttet at sige stop.

FC Nordsjælland skal finde sig en ny sportschef. Den 52-årig Jan Laursen har nemlig meddelt den danske klub, at han stopper efter denne sæson.

Han har besluttet sig for, at det er tid til at søge nye udfordringer, og derfor har han opsagt sin stilling som sportschef. I stedet har han planer om at starte sit eget konsulent- og rådgivningsfirma.

“Det har selvsagt været en ekstremt svær beslutning. Når man er et sted, hvor man har det så godt og har så mange følelser og nære venskaber involveret, som jeg har haft det gennem alle årene i FCN, så er det tæt på umuligt at træffe den beslutning og ikke mindst den rette timing for den,” siger han til klubbens hjemmeside.

“I løbet af det seneste år har jeg dog kunnet mærke, at tiden var ved at være inde til at udfordre mig selv på en ny bane og give stafetten videre.

“Jeg har i en del år leget med tanken om at benytte alle de ting, jeg har lært gennem årene, til andet end det, man nødvendigvis kommer til i klubregi – og samtidig i højere grad selv være herre over min kalender og tid.”

I løbet af årene har Jan Laursen haft flere forskellige roller i FC Nordsjælland. Blandt andet har han tidligere været spiller, sportschef og bestyrelsesformand.

I pressemeddelelsen fra FC Nordsjælland lyder det, at man allerede arbejder på at finde en afløser for Jan Laursen. Det må derfor antages, at der endnu ikke er fundet en kandidat, da de ellers næppe ville have angivet dette.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024