Storklub vil hente Joachim Andersen: Én ting kan stå i vejen for det

Foto: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

Joachim Andersen har imponeret hos Crystal Palace, hvilket har skabt interesse for den 27-årige forsvarsspiller andre steder.

Den danske Crystal Palace-forsvarer har kontrakt med den engelske klub frem til sommeren 2026. Det kan dog ende med, at han vinker farvel til klubben til fordel for en større adresse.

Siden sommer har der været rygter om, at Joachim Andersen kan være på vej væk fra Crystal Palace. Der er nemlig flere andre klubber, der har fået øjnene op for ham.

Blandt andet har han været kædet sammen med Newcastle, som siges at have et godt øje til ham. Nu skriver det britiske medie The Mirror, at de er klar til at komme med et bud på ham.

På det seneste har Newcastle været inde i en svær periode, der blandt andet har betydet, at de er blevet slået ud af Champions League. Desuden er klubben også blevet slået ud af Carabao Cup.

Klubben spillede deres første kamp i 2024 på årets første dag, hvor de tørnede sammen med Liverpool. Det var heller ikke en succes for Eddie Howes tropper, da de endte med at tabe kampen 4-2. Derfor ligger de nu nummer ni i Premier League.

Den nordengelske har især fokus på at styrke deres defensiv, da de i deres 20 ligakampe har indkasseret 29 mål. Dette kan være årsagen til, at de har skruet op for deres interesse i den danske forsvarer.

Ifølge The Mirror kan det blive svært for Newcastle at hente Andersen i januar. De har planer om at gøre et forsøg på det, men de skal være klar til at betale en stor sum for ham.

Angiveligt er Crystal Palace villige til at sælge ham, men de kræver omkring 515 millioner kroner for ham. Det store spørgsmål er derfor, hvorvidt Newcastle er villige til at betale den slags penge for ham.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024