Storklub har budt på landsholdsspiller Matt O’Riley

Foto: Etsuo Hara/Getty Images

Matt O’Riley har tiltrukket sig en del opmærksomhed på det seneste, hvilket nu har resulteret i et bud.

Der er efterhånden en del, der peger på, at Matt O’Riley kan forlade Celtic i januar. Han har tiltrukket sig en del opmærksomhed på det seneste, og nu er der også blevet afgivet et bud på ham.

Det er ikke hvem som helst, der gerne vil have fingrene i den danske landsholdsspiller. Derimod er det Atletico Madrid, der er klar til at hente ham til La Liga.

Ifølge Sky Sports ønsker de at hente ham på en lejeaftale, der løber resten af denne sæson. I denne kontrakt vil der være indskrevet en købsoption, så de kan købe ham permanent til sommer.

O’Riley kan bryste sig af at have gang i en rigtig god sæson i Celtic. Her spiller han på den centrale midtbane og har imponeret stort. Det har ført til interesse fra flere klubber, og med et officielt bud nærmer han sig et skifte væk fra Celtic.

Den danske spiller har i høj grad imponeret i Premiership, hvor han har været en vigtig spiller for Celtic. Her har han bidraget med ti mål og syv oplæg i 21 kampe.

Hertil har han også været i aktion ved Champions League, hvor han også har været vigtig for Celtic. Her er det blevet til tre oplæg.

Den 23-årige spiller fik sin debut på det danske landshold i november sidste år. Det blev han belønnet med, efter at have imponeret i Celtic i en rum tid. Det fik landstræner Kasper Hjulmand til at få øjnene op for ham – og det samme er nu tilfældet for Atletico Madrid.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024