Stor bombe: Karim Benzema kan være på vej til Ligue 1-klub

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

På det seneste har der været mange rygter om Karim Benzema, der ikke ser ud til at trives i Saudi-Arabien.

Karim Benzema er fortsat under kontrakt med Al-Ittihad i Saudi-Arabien, selvom situationen er anspændt. Han ser ikke ud til at trives i klubben, og ledelsen er ikke tilfredse med, at han kom for sent hjem fra en serie.

Det har resulteret i en masse rygter om, at han er klar til at forlade Saudi-Arabien igen. Det er han ikke den eneste, der har et ønske om. Det samme havde Jordan Henderson, der har forladt Al-Ettifaq til fordel for Ajax i Holland.

Benzema har også været kædet sammen med flere forskellige klubber. Blandt andet har der været forlydender om, at der skulle være interesse fra både Arsenal og Chelsea.

Derfor har et skifte til Premier League de seneste uger været på tale. Nu lyder det dog, at der også er interesse for ham i Ligue 1. Konkret er det Lyon, hvor han fik sit store gennembrud, som ønsker at hente ham retur.

Det franske medie RMC Sport skriver, at Lyon arbejder på at hente ham tilbage til klubben. Det er dog ikke nemt, da der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed.

Blandt andet kan økonomien vise sig at være en stopklods. Den franske angriber tjener rigtig mange penge i Saudi-Arabien, hvorfor han skal gå markant ned i løn.

Desuden har han kontrakt med Al-Ittihad til sommeren 2026. Derfor kan han ikke forlade klubben gratis. I stedet er Lyon nødt til at købe ham fri af denne kontrakt, hvis han skal tilbage til Ligue 1.

Det ændrer dog ikke på, at den franske klub arbejder ihærdigt på det. Om det kommer til at ske, må tiden vise.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024