Stopper samarbejde efter 23 år: AGF får ny storsponsor

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

AGF har sagt farvel til et samarbejde, der har varet ved i 23 år. I stedet har de indgået et nyt sponsorat.

Når AGF-spillerne træder ind på banen til den første kamp i 2024/25-sæsonen, vil de være iklædt nye spillerdragter.

Det skyldes, at den danske klub har indgået en aftale med det svenske brand Craft.

Fremover bliver det dem, der skal stå for at levere trøjer og udstyr til både herre- og kvindeholdet. Det samme gælder for deres ungdomshold ned til U10.

Samtidig betyder det, at AGF Fodbold siger farvel til hummel, som har været deres partner siden 2001. Desuden var de også sponsor tilbage i 1980’erne.

Administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen, sender derfor en stor tak til hummel for deres samarbejde gennem årene.

Desuden kalder han det for en ‘historisk dag’, at de har indgået et samarbejde med Craft.

“Der skal lyde et kæmpe stort tak til hummel, som har været med os over flere generationer og i både gode og dårlige tider. Vi har vundet et mesterskab og pokaler i en hummel-trøje, og vi har rykket ud i en hummel-trøje. Så det har været et langvarigt og tæt samarbejde. Men nu er det tid til at prøve noget nyt og gå nye veje,” siger han.

“På mange måder er det en historisk dag for AGF i dag, hvor vi siger farvel til en god samarbejdspartner gennem mange år for nu at indgå i et nyt og spændende samarbejde med Craft, hvor vi kommer til at arbejde tæt sammen om at udvikle den bedste spillerdragt for AGF og løfte den kommercielle del af samarbejdet også.”

AGF er den første klub i den danske Superliga, der har indgået en aftale med Craft. Det svenske brand samarbejder også med Darmstadt, Gent, IFK Göteborg og Hammarby IF.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024