Steven Gerrard klamrer sig til jobbet i Saudi-Arabien

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Steven Gerrard har ikke haft den store succes med sit skifte til Al-Ettifaq i Saudi-Arabien.

Da Steven Gerrard blev hentet til Al-Ettifaq skulle han gøre klubben til en af de dominerende klubber i Saudi Pro League. Sådan er det slet ikke gået, og derfor er han i fare for at miste sit job.

Tidligere var Steven Gerrard træner i Aston Villa, hvor han heller ikke havde den store succes. Det resulterede i en fyring, hvorefter han tog springet til Saudi-Arabien.

Efter at være blevet hentet ind som træner, har han stået for at hente flere profiler til klubben. Blandt andet har han hentet både Moussa Dembele og Gini Wijnaldum.

Desuden er Jordan Henderson også skiftet til klubben, efter at have været 12 år i Liverpool.

Den engelske profil er stadig en del af landsholdet under Gareth Southgate, men hans niveau har været dalende i denne sæson.

Gerrard har fået chancen for at vende skuden, men det skyldes kun hans renommé. Hvis ikke han formår at føre klubben til næste niveau, kan det resultere i, at han bliver fyret.

Ifølge The Guardian er det kun hans renommé fra hans dage som spiller, der gør, at han stadig har jobbet.

Desuden skriver mediet, at Henderson har svært ved at etablere sig, og at han ‘synligt kæmper’ med forholdene.

Flere trænere i Saudi Pro League har mistet deres job i denne sæson. Det omfatter blandt andet Igor Biscan, som Gerrard har været holdkammerater med i Liverpool. Han nåede kun at få tre måneder som træner i Al-Shabab.

Desuden har Nuno Espirito Santo også fået en fyreseddel i hånden, selvom han i sidste måned vandt ligaen med Al-Ittihad.

Han er i denne sæson vendt retur til Premier League, hvor han nu står i spidsen for Nottingham Forest.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024