Ståle Solbakken glad for AGF-aftale: Han har set lidt rusten ud

Foto: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Den tidligere FC København-træner Ståle Solbakken er glad for, at man er nået i mål med en ny aftale med AGF.

Superliga-klubben AGF kan glæde sig over, at de har fået en ny aftale i stand med målmandstræner Frode Grodås.

Han har været en del af det norske landshold, men kan nu se frem til at arbejde i Aarhus. Norske Frode Grodås har sikret sig en aftale med klubben i Smilets By, der løber frem til sommer.

Selvom han fremover skal arbejde som træner i AGF, betyder det ikke, at han er færdig hos det norske landshold. Derimod er han stadig en del af landsholdet, hvorfor de glæder sig over, at han har fået en aftale i stand.

Dette bliver slået fast af landstræner Ståle Solbakken.

“Det er sundt for Frode at få noget frisk luft, og vi har fundet frem til en løsning, som er positiv for alle parter,” siger Ståle Solbakken til forbundets hjemmeside.

“Det er perfekt, at han får lov til at være hands-on i hverdagen i en klub over en periode, og at han samtidig får lov til at holde sin skudfod skarp. Han har set lidt rusten ud på det sidste.”

Grodås har været en del af holdet omkring landsholdet i mange år. Han har nemlig været fast tilknyttet som målmandstræner siden 2010.

Derfor kommer man ikke udenom, at det er en mand med stor erfaring, som de har landet en aftale med i AGF. Derfor er de også rigtig glade for denne aftale, lyder det fra sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Der er ikke blevet meldt noget ud om, hvordan det økonomiske aspekt af aftalen med den 59-årige målmandstræner ser ud.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024