Sporting afviser kæmpebud fra Chelsea

Foto: Pedro Loureiro/Eurasia Sport Images/Getty Images

Selvom der er tale om et stort bud fra Chelsea, har Sporting besluttet at afvise det.

Chelsea har et godt øje til Viktor Gyökeres. Derfor har de valgt at afgive et stort bud på ham. Selvom der er tale om et enormt bud, har Sporting valgt at afvise det.

Ifølge den portugisiske avis Record har Sporting afvist et bud, der lyder på hele 85 millioner euro. Det svarer til cirka 630 millioner kroner.

Selvom der er tale om et meget stort bud på den 25-årige profil, er det ikke nok for Sporting. Derimod mener de, at de kan få endnu flere penge ved et salg af Gyökeres.

Konkret har de fået indskrevet en frikøbsklausul på 100 millioner euro i hans kontrakt, hvilket svarer til omtrent 745 millioner kroner.

Det lyder, at Sporting ikke er klar til at slippe ham for mindre end dette. Hvis Chelsea vil have fingrene i den 25-årige profil, er de derfor nødt til at vende tilbage med et markant højere bud.

Det er helt forståeligt, at den engelske klub har et godt øje til Gyökeres. I denne sæson har han nemlig været brandvarm i Portugal. Derfor har han også tiltrukket sig en del interesse fra andre klubber.

Den 25-årige Gyökeres, der i juli 2023 blev hentet i Coventry, har i denne sæson scoret 20 mål. Desuden har han også bidraget med ti oplæg i 24 kampe.

Sporting står i en god situation i forhold til at forhandle om prisen på Gyökeres. De har nemlig ikke travlt med at sælge ham, da han har kontrakt med klubben til sommeren 2028. Derfor er det også meget usandsynligt, at de vælger at gå på kompromis med deres krav til Chelsea.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024