Southampton skriver under med Haaland: Norsk stjerne er ‘meget begejstret’

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Den engelske klub Southampton har offentliggjort, at de har indgået en aftale med Benedicte Haaland.

Southamptons kvindehold har offentliggjort, at de har hentet den norske stjerne Benedicte Haaland.

Den 25-årige målmand, der ikke er i familie med Manchester City-stjernen Erling Haaland, er blevet hentet til klubben efter en periode hos Bristol City i Women’s Super League (WSL).

Hun har spillet for det norske U17- og U19-landshold, og har været på kontrakt hos flere forskellige hold i Europa. Blandt andet har hun været i en den skotske klub Hibernian i en periode.

“Jeg er meget spændt. Jeg har hørt gode ting om klubben, og det er rigtig godt at være her,” siger Haaland ifølge Metro.

“Jeg har fulgt Southampton og har set, hvor hurtigt de har gjort det godt i de sidste par år. Det er helt klart noget, jeg gerne vil være en del af.”

Southampton-boss Marieanne Spacey-Cale slår også fast, at de er glade for at have hende i klubben.

“Vi er virkelig glade for at byde Benedicte velkommen til klubben. Hun vil tilføje noget yderligere erfaring til vores målmandsteam og hjælpe med at give reel konkurrence til Kayla (Rendell, red.) og Beth (Howard).”

Southampton er i skrivende stund på 4.-pladsen i kvindernes mesterskab. Derfor ser det også ud til, at de kan sikre oprykning til WSL, som er den bedste liga i engelsk kvindefodbold.

De er kun to point efter Charlton, der fører ligaen i denne sæson. Indtil videre er der kun blevet spillet 13 kampe i sæsonen.

Deres seneste kamp var mod Watford, som de vandt 3-0. De skal i aktion igen torsdag, hvor de skal forsøge at vinde over Tottenham i Women’s League Cup.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024