Skadesopdatering: Barcelona-stjerne meldes 100% klar til CL-kamp mod Napoli

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

FC Barcelona har været hårdt ramt af skader i denne sæson. Nu kan de dog se frem til, at en af dem vender tilbage.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona har været hårdt ramt af skader i denne sæson. Faktisk er det tilfældet i en sådan grad, at det kan ende med at koste dem trofæer.

I sidste sæson havde skader også store omkostninger for den spanske klub. De havde ikke en chance mod hverken Inter Milan eller Bayern München i Champions League, hvorfor de blev slået ud.

I denne sæson har skader hos både Frenkie de Jong, Pedri, Ronald Araujo og Marc-Andre ter Stegen haft konsekvenser. Det har blandt andet betydet, at de befinder sig i en svær situation i La Liga.

Markspillerne har primært været afløst af blandet andet Andreas Christensen, Jules Konde og Fermin Lopez. Men Ter Stegens skade har især ramt den catalanske klub hårdt.

Den tyske målmand har været ude siden midten af november, da han pådrog sig en skade i ryggen. I slutningen af 2023 blev han opereret, hvilket betyder, at han først forventes retur i midten af februar.

Ifølge det spanske medie RAC1 gør han fremskridt, hvorfor det tyder på, at dette holder stik. Det er planen, at hans træningsbyrde vil blive forøget i de kommende uger. Formålet med dette, er at se, hvordan hans krop reagerer på det.

Uanset hvad, så er der en klar forventning om, at han er klar til Barcelonas kamp mod Napoli i Champions League. Denne kamp bliver spillet den 21. februar.

I denne sæson er det Inaki Pena, der har stået mellem stolperne for Barcelona. Han har gjort det fint, men han har langt fra leveret på samme niveau, som Ter Stegen er garant for.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024