Simon Kjær og Victor Kristiansen med i dramatisk dansker-duel

Både Simon Kjær og Victor Kristiansen spillede en stor rolle i den seneste kamp mellem AC Milan og Bologna.

Både Simon Kjær og Victor Kristiansen fik lov til at starte på banen, da AC Milan og Bologna lørdag tørnede sammen i Serie A.

Her endte de begge to med at spille en stor rolle, eftersom de begge fremtvang straffespark. Alligevel blev der ikke fundet en vinder af kampen, der endte 2-2.

Det var Bologna, der fik den bedste start på kampen, da Joshua Zirkzee fik sendt bolden i nettet. Kort før pausen fik Kjær kæmpet sig til et straffespark, da han blev ramt i ansigtet af Lewis Ferguson.

Det resulterede faktisk også i et rødt kort til Bologna-træner Thiago Motta. Det skyldtes, at han ikke holdt igen med at udtrykke sin utilfredshed med dommerens kendelse.

Olivier Giroud fik æren af at sparke fra straffesparkspletten, men Bologna-målmanden Skorupski formåede at redde forsøget. Kort før pausen blev der dog alligevel bragt balance i regnskabet, da Ruben Loftus-Cheek fik sendt bolden i mål.

I anden halvleg blev der igen dømt et straffespark til Milan, men denne gang var det Rafael Leao, der tiltvang sig det. Han stod ikke selv for at skyde det, men overlod det i stedet til Theo Hernandez, som sparkede den direkte på stolpen og dernæst udnyttede returbolden.

Det er dog ikke tilladt, hvorfor målet ikke fik lov til at stå. Kort tid efter formåede Loftus-Cheek at score sit andet mål med et flot hovedstød. Sent i opgøret fik Kristiansen tiltvunget sig et straffespark, da Alessandro Florenzi havde for godt fat i hans trøje.

Den danske forsvarer stod ikke selv for at sparke. Det blev i stedet overladt til Riccardo Orsolini, som sparkede bolden i mål til 2-2.