Se billederne: Kom med indenfor i Lionel Messis spektakulære villa i Miami

Foto: Instagram

Lionel Messi spiller i dag i Inter Miami, hvorfor han har købt sig en luksuriøs villa i nærheden.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lionel Messi har fået en god start på livet i Miami. Dette gælder både på og udenfor banen.

Da han ankom til den amerikanske klub, var der ikke nogen grund til at være bekymret for, hvor han og familien skulle bo. Det skyldes, at han i flere år har ejet flere boliger i det sydlige Florida.

Alligevel har han besluttet sig for at købe et nyt hjem, som han og familien bor i. Der er tale om et luksuriøst palæ i Fort Lauderdale i Bay Colony, som nu danner rammerne om hans hverdag.

Det har dog ikke været billigt for ham at få fingrene i denne bolig, da den har kostet ham hele 8,5 millioner dollars, svarende til cirka 57 millioner kroner. Til gengæld har han fået hele 3.200 m2 at boltre sig på sammen med familien.

Huset er et moderne arkitektonisk mesterværk med 10 soveværelser, ni badeværelser, store vinduer til at lukke solens stråler ind, og selvfølgelig en swimmingpool.

Derudover er huset omgivet af smukt anlagte haver og landskaber for at skabe en rolig atmosfære, der står i kontrast til det hektiske gadeliv i Miami.

Som om det ikke var nok, har huset et fitnesscenter, spa, garage til tre biler og endda en lille anløbsbro til at fortøje en eller flere både

Messis ankomst til dette eksklusive område af Fort Lauderdale har øget værdien af ejendomme nær argentinerens hjem.

Forretningsmanden Patrick Bet David sagde i et YouTube-interview, at Messis ankomst til nabolaget forøgede værdien af hans ejendom fra 7 til 25 millioner dollars. Det svarer til 168 millioner kroner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024