Saudi-klub interesseret i David de Gea

Foto: Stu Forster/Getty Images

Den tidligere Manchester United-målmand David de Gea kan være på vej til Saudi-Arabien.

David de Gea forlod Manchester United sidste sommer. Han har endnu ikke skrevet under på en ny aftale, hvorfor han er klubløs. Han har fået flere tilbud, men der er endnu ikke et tilbud, der har fristet ham nok.

Ifølge ESPN er der stor interesse for ham i både Europa og Saudi-Arabien. Mediet oplyser også, at det er klubben Al-Shabab, der har interesse i at hente ham til Saudi Pro League.

En kilde har til ESPN afsløret, at De Gea afviste et tilbud fra Saudi Pro League i sommer. Efterfølgende er han måske kommet på andre tanker. I hvert fald har det vist sig, at der har været forhandlinger mellem ham og Al-Shabab.

Den 33-årige spanier forlod United efter hele 12 år i klubben. Årsagen var, at han og den engelske klub ikke kunne blive enige om en ny kontrakt.

Ganske vist var begge parter interesserede i at indgå en ny aftale, men De Gea besluttede ikke at acceptere klubbens tilbud. Han blev bedt om at gå markant ned i løn, da Erik ten Hag var opsat på at hente André Onana som førstemålmand.

Al-Shabab har i denne måned vist, at de har ambitioner om at styrke truppen. Det har de blandt andet gjort ved at forsøge at hente Miguel Almirón i Newcastle. Ligeledes har de angiveligt også givet José Mourinho et tilbud om at blive ny træner i klubben.

De Gea skulle ifølge en kilde foretrække at blive i Europa, hvor han vil sparke nyt liv i sin karriere. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er han åben for at skifte til en klub i Saudi Pro League.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024