Ruben Dias går fra reality-stjernen Arabella Chi efter 6 måneders forhold

Foto: Michael Regan/Getty Images

Manchester City-profilen Ruben Dias er efter sigende gået fra Love Island-stjernen Arabella Chi.

På det seneste har der været en del opmærksomhed rettet mod Ruben Dias. Det skyldes, at han er begyndt at danne par med modellen og realitystjernen Arabella Chi.

Der har været rygter om deres forhold i flere måneder. Ifølge Goal.com er der forlydender om, at de begyndte at date i september sidste år. Om det er tilfældet, er dog aldrig blevet bekræftet af hverken Dias eller Chi.

Tilbage i november kom det frem, at hun ofte rejste fra sin bolig på Ibiza til Manchester, så hun kunne tilbringe tid med Dias. Derudover har de også været på en miniferie i Paris.

Det er dog værd at nævne, at parret gjorde, hvad de kunne for at holde lav profil. De blev spottet i lufthavnen i Manchester, men gjorde også her et forsøg på ikke at vække for meget opsigt.

Nu lyder det dog, at parret skulle være gået hver til sit. Det skyldes, at Chi skal deltage i ITV’s Love Island All Stars i Cape Town.

Det nu tidligere par mødte hinanden gennem fælles venner i september. De datede i en kort periode under radaren, indtil de blev spottet af fans, da de begge delte billeder af Eiffeltårnet i Paris.

Chi blev, da hun tilbage i 2019 deltog i Love Island. Siden da har hun været kædet sammen med flere kendisser. Blandt andet har der været forlydender om, at hun har datet skuespiller Leonaordo DiCaprio.

Desuden har hun også dannet par med modellen Danny Williams, ligesom hun i ni måneder var i et forhold med Wes Nelson.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024