Roy Keane giver sin ærlige mening om Jürgen Klopps farvel til Liverpool

Foto: Jan Kruger/Getty Images

Jürgen Klopp er færdig som træner i Liverpool, hvilket er kommet som en stor overraskelse for mange.

Liverpool skal se sig om efter en ny træner. Jürgen Klopp har nemlig meddelt, at han stopper i den engelske klub efter denne sæson.

Det er naturligvis kommet som en stor overraskelse for mange. Især taget i betragtning af, at det er få år siden, at han forlængede sin kontrakt til 2026.

Nu står det klart, at han ikke kommer til at fuldføre denne kontrakt. I stedet forlader han klubben allerede til sommer, hvorfor Liverpool har mindre end et halvt år til at finde en ny træner.

Klopp har besluttet sig for at forlade Anfield, da han er ‘løbet tør for energi’. Han har dog ikke sagt noget om, hvorvidt han vil tage imod et andet job.

Nu har Roy Keane reageret på nyheden om, at Klopp har valgt at trække sig som træner.

I denne forbindelse har han udtalt, at han har været ‘genial for Premier League’. Ligeledes har han sagt, at han vil ‘blive savnet’.

“Jeg er egentlig ikke så bekymret over annonceringen. Jeg synes bare, at det er trist, at han forlader spillet” sagde han til ITV.

“Jeg synes, at han har været en fantastisk manager for Liverpool og en fantastisk karakter for Premier League. Men jeg tror, at han har truffet den rigtige beslutning, hvis han har brug for en pause. Han vil blive savnet.”

“Jeg har nydt at se ham og lytte til ham. Jeg synes, han har været genial for Premier League. Og der er  ingen tvivl om, at han vil være et kæmpe tab. Men jeg tror, han har taget den rigtige beslutning. Især hvis han føler, at han har brug for den pause.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024