Ronaldo beskylder Saudi Pro League for ‘dårlige vaner’ efter Henderson-exit

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Cristiano Ronaldo har udtalt, at Saudi Pro League er nødt til at droppe de ‘dårlige vaner’ efter Jordan Hendersons skifte til Ajax.

Saudi-Arabien har hentet mange store stjerner til Saudi Pro League de seneste år. Flere af dem har dog forladt landet igen. Det gælder blandt andet for Jordan Henderson.

Det, der fik hele snebolden til at rulle, var deres aftale med Cristiano Ronaldo. Efter at have ophævet sin kontrakt med Manchester United skrev han under på en lukrativ aftale med Al-Nassr.

Det var en stor succes for ham, da han i 2023 scorede 53 mål for klub og landshold.

I sommer var der flere andre store navne, der valgte at følge med Ronaldo til Saudi-Arabien.

De mange spillere er naturligvis blevet hentet i et forsøg på at gøre landets liga mere attraktiv.

Efter sit skifte til Al-Nassr, har Ronaldo været en af de største stemmer for Saudi Pro League.

Dog har han heller ikke tøvet med at påpege, at der bestemt er plads til forbedringer.

I forbindelse med  Globe Soccer Awards udtalte han sig også om ligaens tilstand. Her kom han også ind på, at der er ‘dårlige vaner’, som de er nødt til at vænne sig af med.

“Der er mange faktorer, der gør sig gældende for at forbedre ligaen. Som jeg sagde før, har de mange ting at forbedre,” sagde Ronaldo ifølge Sportbible.

“Men jeg tror, at med magtfulde mennesker i kulissen, kan vi være med til at ændre fodboldkulturen og de dårlige vaner en smule. Jeg tror, at vi vil nå et punkt, hvor befolkningen i Saudi-Arabien vil være stolte.”

“Investeringen er enorm. Så hvorfor ikke tro det? I Saudi-Arabien og endda i Dubai, ændrer tingene sig, og verden har ændret sig, så de fortjener muligheder.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024