Rennes-spiller kan være løsningen på Liverpools udfordringer i forsvaret

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Liverpool er ramt af skader i defensiven, hvorfor de har brug for at hente forstærkninger.

Både Joel Matip, Andy Robertson og Kostas Tsimikas er ude med langvarige skader. Derfor har Liverpool hårdt brug for at hente defensive forstærkninger i dette transfervindue.

Jürgen Klopp har kun tre forsvarsspillere at trække på til den centrale defensiv, hvilket er hhv. Virgil Van Dijk, Ibou Konate og Jarrell Quansah.

Derfor kan det vise sig at være en fordel, at Rennes-forsvarer Arthur Theate rygtes væk fra den franske klub. Han har tidligere været kædet sammen med et skifte til Liverpool, men det er ikke blevet en realitet.

Det er dog ikke kun på Anfield, at der er interesse for den belgiske forsvarer. Derimod har AS Roma også et godt øje til ham. Da Liverpool er en større adresse, kan det potentielt være med til at overbevise Theate.

Han er en venstrebenet central forsvarer, der for tiden spiller for Rennes i Ligue 1. Han blev hentet i Bologna i Italien i 2022, hvor der blev betalt næsten 150 millioner kroner for ham. I denne sæson har han markeret sig som en af de bedste forsvarere i Europa.

Han har spillet 62 kampe på tværs af alle turneringer for Rennes, og har i disse kampe bidraget med seks mål. I denne sæson er det blevet til 20 kampe, hvoraf 14 af dem er i Ligue 1.

Da han har imponeret for Rennes, er der også blevet lagt mærke til ham i Belgien. Det har betydet, at han har fået mere spilletid på det belgiske landshold.

Theate skrev under på en ny kontrakt i september 2023, men med hans flotte præstationer, har flere andre klubber vist interesse. Efter sigende vil han have et prismærke, der lyder på omkring 220 millioner kroner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024