Rennes afviser bud på 150 millioner for Désiré Doué fra Bayer Leverkusen

Foto: Aitor Alcalde Colomer/Getty Images

Bayer Leverkusen har afgivet et stort bud på den talentfulde Désiré Doué, men Rennes har ikke været villige til at sælge ham.

Rennes har valgt at afvise et stort bud på 20 millioner euro, svarende til cirka 150 millioner kroner, på Désiré Doué.

Det blot 18-årige talent bliver spået en stor fremtid, da han har vist sig at være et af de mest lovende talenter i fransk fodbold. Ifølge L’Equipe har det fået Leverkusen til at byde på ham, men Rennes har afvist dette.

Doué har fået sin fodboldopvækst på akademiet i Rennes, hvor flere andre store stjerner også er blevet dannet. På trods af sin unge alder, er han også allerede en fast del af truppen under Julien Stéphan.

Doué gjorde sig senest bemærket, da Rennes fredag spillede mod Lyon på udebane. Her endte det med en sejr på 3-2, hvilket han bidrog til, da han scorede et af målene.

Det er især hans høje tempo og dribleevner, der har skabt interesse for ham i andre klubber. Det omfatter derfor ikke kun Leverkusen, da de også holder øje med ham i Newcastle United og Borussia Dortmund.

Ifølge L’Equipe er Leverkusen dog den eneste klub, der har afgivet et bud på den unge Ligue 1-spiller. Den franske avis skriver, at Rennes var hurtige til at afvise dette bud. Det skyldes, at Doué ses som ‘en integreret del af klubbens projekt’.

Det kan dog ikke afvises, at de får svært ved at holde fast i ham til sommer. Formår han at blive ved med at imponere i denne sæson, vil der med stor sandsynlighed lande bud fra flere storklubber.

Den 18-årige Doué har kontrakt med Rennes til sommeren 2026. Derfor er Ligue 1-klubben ikke tvunget til at sælge ham denne sommer.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024