Real Madrid vil hente Girona-sensation tilbage

Foto: David Ramos/Getty Images

Real Madrid gør sig tanker om at hente deres tidligere spiller retur til sommer. Han spiller i skrivende stund i Girona.

Det er ikke nemt at få en plads i truppen i Real Madrid, hvis man er en helt ung spiller. Her er man nemlig oppe imod nogle af de største stjerner i verden.

Derfor ender det ofte med, at de unge spillere må søge væk, for derefter at vende retur. Det er set flere gange, men Fran Garcia er et godt eksempel på det.

Han blev i 2020 udlejet til Rayo Vallecano, som han også blev solgt til. Denne sommer er han blevet hentet retur til Real Madrid, hvor han har fået en del spilletid på førsteholdet.

Og nu lyder det, at endnu en spiller kan være på vej til at gøre det samme. Ifølge Mundo Deportivo skulle Madrid nemlig have interesse i at hente Miguel Gutiérrez til sommer.

Han blev sidste sommer solgt til Girona, hvor han har imponeret i høj grad. Det har gjort, at han har udviklet sig til at være en eftertragtet spiller i den spanske liga.

Nu lyder det, at de har et rigtig godt øje til ham i Madrid, og vil derfor hente ham retur til sommer. Og det bliver faktisk ikke specielt svært for dem.

Den spanske storklub har sørget for at få indskrevet en tilbagekøbsklausul på otte millioner euro i hans aftale for halvandet år siden. Det betyder, at de kan købe ham tilbage for cirka 60 millioner kroner.

Gutierrez har i denne sæson været en stor profil og en vigtig spiller for Girona. Derfor bliver de næppe glade for at høre, at de risikerer at miste ham efter denne sæson.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024