Real Madrid-stjerne kaldt værste midtbanespiller: Nu svarer han igen

Foto: Maja Hitij/Getty Images

Real Madrid fik en god start på Copa del Rey i år, da de senest sikrede sig en 3-1-sejr over Arandina.

Selvom det endte med at blive en sejr, var det ikke en overbevisende én af slagsen. Det skyldes, at træner Carlo Ancelotti havde valgt at lade en stor del af sine vigtigste spillere sidde på bænken i opgøret.

Arda Guler endte med at spille en rigtig god kamp, og derfor har han efterfølgende fået en del fokus. Det samme er tilfældet for Dani Ceballos, men det var ikke af positive årsager, at der blev rettet fokus mod ham.

Kort tid efter kampen delte Marca en artikel, hvor de vurderede hver af spillernes præstationer i kampen mod Arandina. Og her fik Ceballos ikke pæne ord med på vejen.

Derimod blev han angivet som værende den dårligste midtbanespiller i kampen. Han fik også skylden for at bremse kampen og bruge for meget tid på at lede efter afleveringer, der næsten var umulige.

Nu har Ceballos dog valgt at tage til genmæle mod Marca med et opslag på det sociale medie X, hvor han han opfordret journalisten til at ‘bruge briller’.

Det kunne derfor tyde på, at han ikke er helt enig i den måde, som han er blevet vurderet af det spanske medie.

Ganske vist var han langsom til at flytte bolden rundt, men han forbedrede sig markant i løbet af kampen. Derfor er det også forståeligt, at han ikke var helt tilfreds med den vurdering, som Marca havde.

Desuden var han også god til at kontrollere boldbesiddelsen, hvorfor han sikrede, at Real Madrid sad på en stor del af spillet. Dette har Marca heller ikke taget højde for i deres vurdering af ham.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024