Real Madrid-legende: Det bliver meget svært at forlade Bernabeu

Foto: David Ramos/Getty Images

Han har indrømmet, at det bliver svært for ham at forlade Santiago Bernabeu, når den tid kommer.

Selvom der er blevet hentet flere nye spillere til Real Madrid de seneste år, har Toni Kroos formået at holde fast i en rolle på holdet.

Faktisk har han haft en relativt betydelig rolle under Carlo Ancelotti i denne sæson. På trods af dette, er der stadig tvivl om, hvad hans fremtid kommer til at byde på.

Den tyske stjerne har ikke selv fortalt meget om dette. I et nyt interview har han fortalt, at han kommer til at savne Santiago Bernabeu, når hans tid i klubben er slut. Han har dog intet fortalt om, hvorvidt han vil fortsætte sin karriere et andet sted.

“Jeg spiller fodbold hver anden uge på det bedste stadion i verden. Jeg nyder hver eneste kamp, jeg spiller der. Det ville være skørt at sige, at jeg ikke kommer til at savne det. Selvfølgelig kommer jeg til at savne det,” sagde han ifølge The Madrid Zone.

Han kom også ind på, at det er en helt særlig oplevelse at spille på Bernabeu. Det skyldes, at der er en fantastisk stemning på det store stadion i den spanske hovedstad.

“Hvis du nyder noget og kan lide det så meget, så kommer du til at savne det. Ikke engang for mig, men generelt støtten til holdet. Energien til bestemte kampe, som vi afgør i sidste øjeblik. Comebacks på bestemte tidspunkter på et stadion med over 80.000 mennesker,” sagde han.

“Selvfølgelig er det øjeblikke, du kommer til at savne. Ingen vil sige, at det ikke er vigtigt for dem, eller at du ikke vil savne det, når en hel tribune på Bernabeu hepper på dig. Men på den anden side betyder det ikke, at jeg har brug for det hver eneste dag i mit liv for at være lykkelig.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024